Stel je eigen dag samen!

Je kunt bij ons op verschillende manieren huren:

  • Do it yourself
  • Do it together
  • Do it for you

Do it yourself

Wanneer je zelf álles regelt, huur je de ruimte per dagdeel. Koffie, thee en water, een whitebord óf flipover met papier + stiften en WiFi zitten dan bij deze prijs inbegrepen. Je zet zelf alle benodigdheden klaar, verwelkomt zelf je gasten en laat ze weer uit en ruimt aan het einde van je bijeenkomst alles ook weer op en je zet het gebruikte servies in de vaatwasser. Je laat de ruimte en de keuken achter zoals je deze bij binnenkomst aantrof.

Do it together

Wanneer jullie samen met ons de bijeenkomst faciliteren, huur je de ruimte voor het aantal uur dat je deze nodig hebt. Je betaalt daarnaast €25,50 per persoon voor de koffie, thee en water, een basis lunch, koekjes, pepermunt, flipover met papier + stiften en WiFi, ruimte klaarzetten en opruimen. Je verzorgt zelf de andere gewenste benodigdheden op die dag.

Do it for you

Wanneer wij jou volledig ontzorgen, huur je de ruimte voor het aantal uur dat je deze nodig hebt. Je betaalt daarnaast €32,50 per persoon voor de volgende faciliteiten: gastvrouw aanwezig gedurende bijeenkomst, gasten ontvangen, jassen aannemen, gasten naar de ruimte brengen, koffie, thee en water, luxe lunch, luxe koekjes, pepermunt, flipover met papier + stiften, WiFi, gasten uitzwaaien, ruimte klaarzetten en ruimte opruimen.

Je maakt dus zelf de keuze, waar jij het meest blij van wordt.

Je kunt de verschillende ruimtes per 1, 2, en 3 dagdelen huren. De tijden van een dagdeel zijn van 8.30-12.30 uur en van 13.30-17.30 uur en van 18.30-22.30 uur. Voor 2 dagdelen van 9.00-17.00 uur en voor drie dagdelen van 9.00-23.00 uur . Je hebt bij elk dagdeel een half uur inloop. Je kunt dus zelf kiezen welk tijdstip jou het beste uitkomt voor je vergadering of training!

Onderstaande tarieven op de pagina zijn prijzen exclusief BTW.

En inclusief een arrangement van €14,50 p.p. (1 dagdeel, exclusief lunch) en €25,95 p.p. (1 dagdeel inclusief lunch) een arrangement van €32,50 p.p. (2 dagdelen) of een arrangement vanaf €67,- p.p. (3 dagdelen) wanneer wij jou totaal ontzorgen.

Je kunt jouw bijeenkomst ook helemaal zelf regelen, hiervoor hebben wij het Do It Yourself arrangement samengesteld. Kijk voor informatie bij Arrangementen, Do It Yourself.

Het monumentale gebouw uit de jaren 30 heeft toiletten die niet rolstoelvriendelijk zijn.

Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Natuurlijk willen wij ook contact met jou opnemen, laat dan via het contactformulier een berichtje met je gegevens (e-mailadres en telefoonnummer) achter, dan nemen wij contact met je op!

Wil je de ruimtes met de bijbehorende prijzen bekijken? Klik hier

dsc_0046

0

Start typing and press Enter to search