Na een jaar intensief verbouwen is Lokaal68 vanaf 2019 24/7 geopend!!

 In Blog

 

Precies een jaar geleden  maakte ik deze foto van Lokaal68. Er lag op die dag 15 cm sneeuw! En vandaag ligt er geen spatje wit, wat kan de wereld er een jaar later anders uit zien.

Na afgelopen jaar ziet Lokaal68 er ook heel anders uit, nóg mooier dan dat het als was. 2018 is een jaar van verbouwen én niet te vergeten veel leren geweest. Afgelopen week is de laatste fase ingegaan en sluiten we deze verbouwing af met het laatste muurtje dat gezet, bewerkt en gestuct gaat worden. En dan zijn we helemaal klaar!

Nooit had ik gedacht dat ik een verbouwing bij zou wonen van het állermooiste, meest centraal gelegen monumentaal pand met koninklijke historie. Laat staan er midden en dan ook echt midden in te zitten:-)

De organisatie van een monumentaal pand verbouwen, is echt even iets anders dan je huis verbouwen. Dát kan ik in ieder geval wel zeggen! Dit is pas passen en meten; een jaar lang alles op elkaar aan laten sluiten; het was een ontzettende uitdaging voor mij! En toch komt tijdens zo’n mega verbouwing, want dat was dit, alles op zijn pootjes terecht en is het ons gelukt! Het eindresultaat mag er zeker zijn. Het mooiste resultaat vind ik wel dat klanten het prachtig vinden en zich hier nog meer thuis voelen. Want dat is wat wij nog meer hebben willen bewerkstelligen. We hebben bergen verzet en dan is het héél erg bijzonder dat onze klanten dat waarderen.

Wat ben ik mijn collega’s enorm dankbaar, zonder hen was dit mega-project niet gelukt. Wat heb ik veel geleerd, qua planning, over omdenken, over bouwkundige benamingen en van klusspullen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden;-) En zo kan ik er nog wel een paar opnoemen! En natuurlijk leer ik tegelijkertijd ontzettend veel over mijzelf en mijn klanten, vanzelfsprekend is dat een continue proces, dat zal ook altijd zo blijven.

Afgelopen jaar hebben wij klanten mogen ontvangen die intensieve bijeenkomsten hadden. Waarbij dagen van 8 uur en 12 uur te kort zijn om tot een passend(e) besluit of beslissing te komen. In sommige bijeenkomsten dienen nu eenmaal akkoorden te worden gesloten binnen een bepaalde tijd. Denk aan bijvoorbeeld cao-onderhandelingen en andere intensieve bijeenkomsten waarbij (meerdere) partijen aanwezig zijn.

Voor organisaties die deze bijeenkomsten organiseren die langer duren dan een gemiddelde vergadering, én op een prachtige plek willen verblijven, zijn wij vanaf 2019 24/7 open!! Met andere woorden loopt je vergadering tot 02.00 uur ’s nachts, dan kan dat bij ons in Bilthoven-Noord. Begin je in de ochtend om 7.00- uur, dan maken wij dat mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden, deze zijn oneindig:-)

Als laatste laten wij jullie weten dat we het ontzettend gezellig vonden dat jullie erbij konden zijn afgelopen jaar. Jullie maken de gezelligheid in hartje Nederland @Lokaal68 compleet, dank daarvoor!

Natuurlijk wensen wij iedereen een heel fijn, gezond en gezellig begin van 2019! Rond 2018 liefdevol en met de juiste intenties af, zodat je 2019 op dezelfde manier kunt voortzetten; liefdevol en met de juiste intenties.

Graag tot volgend jaar! Lieve groet Sharada

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search