Exclusief onze A-locatie huren?

 

Dat is zeker mogelijk, zelfs 24/7 huren kan geregeld worden voor jou en je organisatie!

Wanneer een organisatie en haar medewerkers gebruik maakt van een plenaire ruimte en de 3 verschillende break-out rooms tijdens een (intensieve) bijeenkomst, is de werk-omgeving voor deze groep van groot belang. Je wilt die dag als groep een uitstekend resultaat neerzetten voor je organisatie.

Onze klanten vertellen ons dat de inrichting van het pand prachtig en smaakvol ingericht is. De omgeving waar Lokaal68 gesitueerd is, maakt het plaatje compleet. Onze vergaderlocatie staat in ❤️-tje Nederland. In Bilthoven-Noord om precies te zijn, een plek die gemakkelijk te bereiken is, ook met het Openbaar Vervoer. Je kunt je auto bij ons gratis parkeren. En op 2-minuten loop afstand bevindt zich het Heidepark waar je een heerlijke boswandeling kunt maken tijdens de pauzes van je bijeenkomst. Op 6-minuten rijden kan je overnachten op verschillende locaties, wanneer je hier bijvoorbeeld een twee-daagse bijeenkomst wilt houden.

Wanneer je Lokaal68 exclusief huurt voor twee dagdelen zijn de kosten €1250,- exclusief BTW voor de huur van de Grote Kamer, de Opkamer, de Voorkamer, de Binnenkamer, de Coachkamer, de Keuken en de tuin, wanneer je kiest voor arrangement: We Do It For You. Dat houdt in dat je het volgende arrangement t.w.v. €34,95 excl. btw per persoon erbij afneemt: verse bonen koffie uit het Jura apparaat/ verschillende lekkere theetjes en water voor de dag, zoet voor bij de koffie in de ochtend, een heerlijke lunch bestaande uit luxe belegde broodjes van het Vlaamsch Broodhuys, zelfgemaakte verse soep en een heerlijke frisse salade, pepermunt, WIFI, Flip-over met papier en stiften. Onze gastvrouw ontzorgt je tijdens deze gehele dag, zodat jij een 100% geslaagde bijeenkomst hebt! Tevens kun je op heerlijke zomerse dagen gebruik maken van ons heerlijke zonnige zitje Achterhuis.

Wil je dat onze huiscateraar alle catering voor je regelt tijdens je verblijf? Dan wordt alles dus voor je geregeld. En wanneer je aanvullende wensen hebt, laat ons deze dan gerust weten, onze huiscateraar bereidt alles voor je!

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen catering te verzorgen, helemaal geen probleem! Je betaalt dan €1.562,50 huur voor twee dagdelen voor de Grote Kamer, de Opkamer, de Voorkamer, de Binnenkamer en de Keuken. Je zet dan alles zelf klaar en ruimt ook alles weer zelf op en laat de gehele locatie om 18:00 uur weer achter zoals je deze bij binnenkomst aantrof.

Bel gerust voor meer informatie over het exclusief huren van ons centraal gelegen vergader- en trainingslocatie. Je kunt ons bereiken op 06-29486722 en vraag naar Sharada.

Wanneer je onze locatie 24/7 wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor jou en je organisatie.

Gezellig als je komt!

Een hartelijke groet,

Sharada & team

 

0

Start typing and press Enter to search