Stel je eigen dag samen!

Je kunt bij ons op drie verschillende manieren huren:

  • Do it for you
  • Do it yourself
  • Exclusief huren

 

Do it for you

Wanneer wij jou volledig ontzorgen, huur je de ruimte  voor 2 dagdelen, van 09.00-17.00 uur. Je betaalt daarnaast €36,95 per persoon voor het dagarrangement en de daarbij horende faciliteiten: gastvrouw aanwezig gedurende bijeenkomst, gasten ontvangen, jassen aannemen, gasten naar de juiste ruimte begeleiden, gebruik van verse bonen koffie, verschillende heerlijke theetjes en water, luxe lunch bestaande uit zelfgemaakte verse soep, luxe belegde broodjes van het Vlaamsch Broodhuys en een heerlijke frisse salade, verschillende koekjes, Tony Chocolonely chocolade, pepermunt, flipover met papier + stiften, WiFi, gasten weer uitzwaaien, ruimte klaarzetten en aan het einde van de bijeenkomst de ruimte weer opruimen, zodat je met een voldaan gevoel heerlijk weer naar huis kunt.

Do it yourself

Wanneer je zelf álles regelt, huur je de Grote Kamer, de Opkamer of de Voorkamer van 08.00-18.00 uur. Zodat je de ruimte kunt klaarzetten en aan het eind van de bijeenkomst weer op kunt ruimen. Verse bonen koffie, verschillende heerlijke theetjes en water, een flipover met papier + stiften en WiFi zitten dan bij deze prijs inbegrepen. Je zet zelf alle benodigdheden klaar, verwelkomt zelf je gasten en laat ze weer uit en ruimt aan het einde van je bijeenkomst alles ook weer op en je zet het gebruikte servies in de vaatwasser. Je laat de ruimte en de keuken achter zoals je deze bij binnenkomst aantrof. Ga naar deze pagina voor de volledige informatie over dit arrangement.

Je maakt dus zelf de keuze, waar jij het meest blij van wordt!

Tarieven op de pagina zijn prijzen exclusief BTW.

Het monumentale gebouw uit de jaren 30 heeft toiletten die niet rolstoelvriendelijk zijn.

Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Natuurlijk willen wij ook contact met jou opnemen, laat dan via het contactformulier een berichtje met je gegevens (e-mailadres en telefoonnummer) achter, dan nemen wij contact met je op!

Wil je de ruimtes met de bijbehorende prijzen bekijken? Klik hier

dsc_0046

0

Start typing and press Enter to search