Exclusief onze A-locatie huren?

Dat is zeker mogelijk, zelfs 24/7 huren kan geregeld worden voor jou en je organisatie!

Wanneer een organisatie en haar medewerkers gebruik maakt van een plenaire ruimte en de 3 verschillende break-out rooms tijdens een (intensieve) bijeenkomst, is de werk-omgeving voor deze groep van groot belang. Je wilt die dag als groep een uitstekend resultaat neerzetten voor je organisatie.

Onze klanten vertellen ons dat de inrichting van het pand prachtig en smaakvol ingericht is. De omgeving waar Lokaal68 gesitueerd is, maakt het plaatje compleet. Onze vergaderlocatie staat in ❤️-tje Nederland. In Bilthoven-Noord om precies te zijn, een plek die gemakkelijk te bereiken is, ook met het Openbaar Vervoer. Je kunt je auto bij ons gratis parkeren. En op 2-minuten loop afstand bevindt zich het Heidepark waar je een heerlijke boswandeling kunt maken tijdens de pauzes van je bijeenkomst. Op 6-minuten rijden kan je overnachten op verschillende locaties, wanneer je hier bijvoorbeeld een twee-daagse bijeenkomst wilt houden.

Wanneer je Lokaal68 exclusief huurt voor een dag van 9.00-17.00 uur, zijn de kosten €1250,- exclusief BTW voor de huur van de Grote Kamer, De Opkamer, de Voorkamer, de Binnenkamer en de Keuken. Tevens kun je gebruik maken van ons heerlijke zonnige zitje Achterhuis.

Wil je dat onze huiscateraar alle catering voor je regelt tijdens je verblijf? Dan wordt alles voor je geregeld. Vertel ons wat je wensen zijn, dan vervullen wij deze voor je. Je kunt ook je eigen catering verzorgen, helemaal geen probleem!

Bel gerust voor meer informatie over het exclusief huren van Lokaal68. Je kunt ons bereiken op 06-29486722 en vraag naar Sharada.

Wanneer je onze locatie 24/7 wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor jou en je organisatie.

Gezellig als je komt!

Een hartelijke groet,

Sharada

Start typing and press Enter to search