onze gasten

Onze gasten over ons

 • Ik huur zeer regelmatig verschillende ruimtes bij lokaal68. De zalen zijn verzorgd en hebben een goede sfeer. De omgeving is stil en bosrijk,  zodat coachees en deelnemers in een andere gemoedsrust raken. Het is prettig dat er diverse ruimtes zijn, zodat je kunt kiezen afhankelijk van je doelgroep.

  Met Sharada is het prettig samenwerken. Ze is behulpzaam, vrolijk en heel fijn; overleg is altijd mogelijk mocht je iets in de ruimtes willen wijzigen zodat het aansluit bij jouw behoefte.
  Karin Niesing
  Karin Niesing Waardebron
 • De sfeer in de oude Kees Boekeschool is erg prettig. Gastvrije mensen, de ruimtes zijn op vele manieren in te delen, er is gratis parkeergelegenheid. Ik kom hier graag.

  Christine Brons
  Christine Brons Christine Brons B.V.
 • Fijne locatie met gastvrije ontvangst. Ligt op een rustige locatie en geeft een huiselijke sfeer, waardoor deelnemers aan de training zich snel thuis voelen.

  Joris de Rijk
  Joris de Rijk Trainer & Coach bij EY
 • Prachtige locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten, ook prima voor 1 op 1 gesprekken. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Zeer gastvrije ontvangst en begeleiding door Sharada en haar team. Top dag gehad met het MT Donorzaken van Sanquin! Wij komen snel terug!

  Pascalle Huising - Weel
  Pascalle Huising - Weel
0

Start typing and press Enter to search