onze gasten

Onze gasten over ons

 • Ik huur zeer regelmatig verschillende ruimtes bij Jouw Ruimte. De zalen zijn verzorgd en hebben een goede sfeer. De omgeving is stil en bosrijk,  zodat coachees en deelnemers in een andere gemoedsrust raken. Het is prettig dat er diverse ruimtes zijn, zodat je kunt kiezen afhankelijk van je doelgroep.

  Met Sharada is het prettig samenwerken. Ze is behulpzaam, vrolijk en heel fijn; overleg is altijd mogelijk mocht je iets in de ruimtes willen wijzigen zodat het aansluit bij jouw behoefte.
  Karin Niesing
  Karin Niesing Waardebron
 • De sfeer in de oude Kees Boekeschool is erg prettig. Gastvrije mensen, de ruimtes zijn op vele manieren in te delen, er is gratis parkeergelegenheid. Ik kom hier graag.

  Christine Brons
  Christine Brons Christine Brons B.V.
 • Al jaren maak ik, als coach, gebruik van de ruimtes. De ruimtes bevinden zich op een plek waar innovatie is en dat is voelbaar. Ze zijn daarnaast mooi en warm van sfeer. En ook uitstekend geschikt om lichaamsgericht te werken. Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Afspraken maken gaat heel snel en efficient. En het contact is plezierig.

  Nynke Sikkema
  Nynke Sikkema Pulse Training en Coaching
 • Ik werk ontzettend fijn in dit bijzondere gebouw. Het is licht en aangenaam en de bosrijke setting brengt je tot rust zodra je aankomt. Ik heb zelf vroeger op de Kees Boekeschool gezeten. Dat was in een heel ander gebouw, een paar kilometer verderop, maar ik voel de ‘Kees Boeke’-energie hier hangen, heel speciaal! Ook mijn cliënten komen hier graag. Zelfs mensen die in Utrecht wonen, waar ik een tweede praktijk ruimte heb, kiezen toch voor deze locatie omdat ze het hier zo prettig vinden. En vanuit de binnenstad rijd je hier in een kwartiertje heen. De hartelijke ontvangst door Sharada maakt de sfeer compleet.

  Susanne Bulten Coach en Hypnotherapeut
 • Fijne locatie met gastvrije beheerders. Ligt op een rustige locatie en geeft een huiselijke sfeer, waardoor deelnemers aan de training zich snel thuis voelen.

  Joris de Rijk
  Joris de Rijk Trainer & Coach bij EY
 • Prachtige locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten, ook prima voor 1 op 1 gesprekken. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Zeer gastvrije ontvangst en begeleiding door Sharada en haar team. Top dag gehad met het MT Donorzaken van Sanquin! Wij komen snel terug!

  Pascalle Huising - Weel
  Pascalle Huising - Weel

Start typing and press Enter to search