Onze intentie voor jullie

Sharada Korf

Nanda Vehmeijer

Welkom bij lokaal68, dé inspirerende vergaderlocatie in het noorden van Bilthoven.

Ontzorgen en gezelligheid staat bij ons voorop! lokaal68 is een héérlijke plek in het hartje-Nederland waar organisaties samenkomen voor (bestuurs) vergaderingen, beleidsdagen, trainingen, heisessies en intervisies.

Toen we Lokaal68 begonnen, wilden we meer dan alleen mooie lokalen verhuren. We wilden een plek creëren waar mensen zich thuis voelen. Wanneer je je ergens thuis voelt, kun je gemakkelijker jezelf zijn. Wij geloven dat iedereen zijn en haar eigen BluePrint heeft en daardoor uniek is. Op die manier kan iedereen zijn en haar eigen steentje bij kan dragen aan deze wereld. En dit is dé plek om mooie dingen in de wereld te zetten!

Waar word jij blij van en wat is jouw purpose? Door vanuit je hart te werken, kun je je expertise doorgeven aan je medemens; je zet een beweging in gang en deze creëert 200% positieve energie!

Uit eigen ervaring weten wij dat met positieve energie héél veel bijzondere momenten kunnen worden gecreëerd, doe je mee?  🙂

Veel liefs!

Sharada Korf en Nanda Vehmeijer

historie

Kees Boeke liet aan de Werkplaats Kindergemeenschap (WP), waarvoor de architect Frants Röntgen eind jaren twintig een nieuw en bijzonder gebouw aan de Bilthovense Frans Halslaan had ontworpen, de jeugdigen deelnemen aan het algehele gebeuren op school. Er werden taken en werkzaamheden verricht zoals onderhoud aan het gebouw, van de materialen en de gereedschappen, van het meubilair, van de instrumenten, van de leermiddelen. Er werd schoongemaakt en opgeruimd, gekookt en afgewassen. Er werd gecontroleerd of taken en werkzaamheden waren uitgevoerd en of afspraken en verplichtingen waren nagekomen.
Gedurende enige jaren waren de prinsessen Beatrix, Irene en Margriet “werkers” aan de Werkplaats Kindergemeenschap.

0

Start typing and press Enter to search