over ons

Sharada Korf

Nanda Vehmeijer

Welkom bij lokaal68, dé inspirerende vergaderlocatie in het noorden van Bilthoven.

Ontzorgen en gezelligheid staat bij ons voorop! lokaal68 is een inspirerende plek in het hartje-Nederland waar mensen onder andere samenkomen voor vergaderingen, trainingen, heisessies en intervisie.

Toen we begonnen, wilden we meer dan alleen mooie ‘lokalen’ verhuren. We wilden een plek creëren waar mensen zich thuis voelen. Wanneer je je ergens thuis voelt, kun je gemakkelijker jezelf zijn. Wij geloven dat iedereen uniek is en dat hij of zij een steentje bij kan dragen aan deze wereld.

Wat is jouw Purpose? Waar word jij blij van? Door vanuit je hart te werken, kun je je expertise doorgeven aan je medemens; je zet een beweging in gang en deze creëert 100% positieve energie!

Uit eigen ervaring weten wij dat met positieve energie héél veel bijzondere momenten kunnen worden gecreëerd 🙂

Wat is jouw bijdrage aan de wereld? Kom gezellig langs om te ervaren of lokaal68 de plek is om jou bijdrage de wereld in te zetten.

Een lieve groet,

Sharada Korf en Nanda Vehmeijer

historie

Kees Boeke liet aan de Werkplaats Kindergemeenschap (WP), waarvoor de architect Frants Röntgen eind jaren twintig een nieuw en bijzonder gebouw aan de Bilthovense Frans Halslaan had ontworpen, de jeugdigen deelnemen aan het algehele gebeuren op school. Er werden taken en werkzaamheden verricht zoals onderhoud aan het gebouw, van de materialen en de gereedschappen, van het meubilair, van de instrumenten, van de leermiddelen. Er werd schoongemaakt en opgeruimd, gekookt en afgewassen. Er werd gecontroleerd of taken en werkzaamheden waren uitgevoerd en of afspraken en verplichtingen waren nagekomen.
Gedurende enige jaren waren de prinsessen Beatrix, Irene en Margriet “werkers” aan de Werkplaats Kindergemeenschap.

0

Start typing and press Enter to search