Flying back to the Netherlands… ✈

 In vergadering

Wow, wat een belevenis!
Drie weken in Thailand was voor mij in alle opzichten een Eye-opener ?

Wat geweldig om uit alle hoeken van de wereld mensen te ontmoeten in TAO Garden, Chiang Mai.

Wat geweldig om te ervaren dat ‘je happy voelen’ héél belangrijk is, in je persoonlijke leven en ook in een zakelijke omgeving. Iets wat ik nu steeds meer ervaar en vroeger als jongvolwassene niet écht voelde.

Wat geweldig om te leren van Master Mantak Chia hoe je preventief om kunt gaan met de gezondheid van je lichaam. Omdat ik in het verleden ziek ben geweest, gingen mijn ogen open; wat fijn om te weten allemaal! And now: practise, practise and practise. ?

Zoals je misschien in mijn vorige blog hebt gelezen ben ik samen met mijn (trainings)partner naar Thailand geweest. Omdat Tom vanaf 2012 praktiserend is en daar heen ging om examen te doen, heb ik mijn instructeur nu vlakbij. ?

Tom is namelijk geslaagd!! en mag vanaf heden deze práchtige kennis meegeven aan organisaties en hun medewerkers.

Heel belangrijk vind ik het dat mensen hun eigen pad lopen. Ik deed dat vroeger niet genoeg en werd daardoor naar mijn idee ziek. Wanneer je persoonlijk niet goed in je vel zit, is het een hele uitdaging om in je werk optimale prestaties neer te zetten. Iets wat je toch graag wilt?

We hebben een prachtig programma in elkaar gezet voor persoonlijke- team- en organisatieontwikkeling.

Dat wil daar wel hoor, in zo’n mooie omgeving. ?
Het weer was natuurlijk heerlijk; zo’n 30 graden overdag en ‘s nachts koelde het af naar zo’n 20 graden. Dus in slaap vallen ging gemakkelijk.

Nou kon dat bijna ook niet anders, omdat we ‘ s ochtends om 6.30 uur begonnen met de ‘morning practise’ en de ‘evening practise’ eindigde om 21.00 uur. Tegen 6.00 uur hoorde ik allemaal exotische dierengeluiden, dus wakker worden op zich was al een feest. ? Daarna met 120 mensen, want zo groot was de groep, de energie neerzetten voor die trainingsdag, wat een gevoel! Wat een leercurve; die ging in één klap naar sky-high!
Om nooit te vergeten! ?

Ook deed het mij tegelijkertijd beseffen dat hier in Nederland alles doorging zonder mij. Mijn gezin heeft zich gered zonder moeders, Lokaal68 draaide door zonder mij. Dus ja, ik heb ook geleerd om los te laten; en dat is niet altijd gemakkelijk voor mij! Ik ben namelijk van de check, check, dubbelcheck. ?

Tijdens mijn eerste werkdag na deze reis was er een gezellige groep mensen die Lokaal68 exclusief hadden geboekt. Tijdens deze dag besefte ik ook weer hoe gezellig ik het ontzorgen van onze klanten vind. De groep was enthousiast over de locatie en over de service. Dank je wel, van zo’n compliment word ik blij.

Want daarvoor heb ik Lokaal68 opgericht: dat klanten gezelligheid en comfort ervaren tijdens hun (intensieve) bijeenkomsten.

Dankbaar ben ik voor hoe mijn leven er nu uitziet, dankbaar voor de mensen die ik ontmoet in Bilthoven én in het buitenland, dankbaar voor de nieuwe dingen die op mijn pad komen, die ik vroeger maar wat eng vond, dankbaar dat ik mag leren op mijn eigen tempo. Wat ik oh zo belangrijk vind.

Ik wens jou dezelfde flow toe als waar ik nu in zit. ?

Je bent van harte welkom voor meer informatie over onze dienstverlening.

Lieve groet, Sharada

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search