Het verhaal achter Lokaal68

 In Blog, vergadering

Toen ik mijn eigen speltherapie praktijk startte, merkte ik dat kinderen het ontzettend fijn en gezellig vonden om te komen spelen. Na een eerste keer, konden ze niet wachten totdat er een week voorbij was. Ik had een eigen praktijk aan huis en dat maakte dat mensen óók in een bepaald gedeelte van mijn woonhuis kwamen. Deze praktijkruimte was eigenlijk niet anders ingericht dan mijn woonhuis. Daarnaast kwamen volwassenen bij mij met hun coachvraag, zij vertelden precies hetzelfde; “ik voel me welkom hier, het is gezellig en bij jou durf ik mezelf te zijn”. “Ik voel me thuis”.

Ik vroeg me toen af waarom mensen en kinderen dit zo ervoeren. De kinderen die kwamen vertelden dat ze mij alles durfden te vertellen, omdat het zo gezellig was. Ze deelden vaak gedachten die ze nog niet eerder hadden gedeeld met iemand. Samen bekeken we waar ze in vast liepen en doordat ze durfden te delen, konden ze weer verder groeien en ontwikkelen.
Ook ouders liepen, net als hun kinderen, tegen vraagstukken aan. Wanneer we daar over spraken, konden ook zij in volle vertrouwen groeien in hun persoonlijkheid.

Jaren geleden, voordat ik mijn eigen praktijk startte, leerde ik mijn coach kennen, hier op deze locatie. Waar ik nu sinds ongeveer een jaar mijn eigen bedrijf, lokaal68, run. Deze plek gaf mij het gevoel welkom te zijn, gezelligheid ervoer ik hier én ik voelde mij enorm thuis. Doordat deze elementen aanwezig waren, leerde ik ontzettend veel over mijzelf, want dít was blijkbaar de omgeving ervoor! Ik ontwikkelde mij op persoonlijk vlak en daarna op zakelijk gebied. Toen ik zelf de opleiding tot coach had afgerond en trainingen had gevolgd in Bilthoven was mijn ‘purpose’ helder! Mensen thuis laten voelen, vooral bij zichzelf 😉 door te doen wat zij het állerliefste willen doen:-) werd mijn persoonlijke missie! Want steeds meer verwijderd raken van jezelf is geen pretje, weet ik uit eigen ervaring 😉

Toen ik naast mijn eigen werkzaamheden als therapeut en coach de kans kreeg om lokaal68 te starten in het prachtige monumentale pand aan de Frans Halslaan, een pand met een fantástische historie, viel alles op zijn plaats. Dit was immers dé plek waar ik gezelligheid ervoer, me welkom en tegelijkertijd thuis voelde. Juist dát wilde ik heel graag meer mensen laten ervaren. Al mijn coachingsessies en bijeenkomsten houd ik nu vanzelfsprekend bij lokaal68 🙂 en trainers en coaches vinden deze bijzondere plek nu ook steeds meer. Ze zijn hier heel graag, net als ik. Wat bijzonder he?!

Het monumentale gebouw dat gebouwd is in 1926, is de voormalige Kees Boekeschool. Deze ‘werkplaats’ zo noemde Kees Boeke de school, moest een nieuwe mens helpen ontstaan. Een mens die vrij was om ‘te worden wie hij is’. Een mens voor wie niet macht, maar samenspraak beslissend was, die niet door dwang van bovenaf, maar door drang van binnenuit tot het goede zou komen. Een mens die niet alleen maar handelde met het hoofd, maar ook met het hart.

Mensen die hier bij ons komen huren, ervaren hetzelfde; een heerlijk monumentaal pand waar je je welkom en thuis voelt en waar gezelligheid is ontstaan. De huiselijke sfeer die gecreëerd is, de bosrijke omgeving waar Lokaal68 gesitueerd is en de rust die je ervaart aan de Frans Halslaan geeft aan organisaties, die hier hun (bestuurs) vergaderingen, teamsessies, trainingen en werkplek houden, een fijne en gezellige centrale plek voor zakelijke ontmoetingen.

En daarom ben ik Lokaal68 gestart; Ik wilde graag persoonlijk en zakelijk verbinden, want ik denk echt dat persoonlijk en zakelijk niet te scheiden valt. Dus vandaar een fijne en gezellige centrale plek voor zakelijke ontmoetingen, met een zeer persoonlijke twist!

Graag ontmoet ik jou op deze persoonlijke zakelijke plek:-)

Een ❤-te groet,
Sharada Korf
Eigenaar Lokaal68

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search