Lokaal68 op aanvraag weekenden ook open!

 In vergadering

Afgelopen tijd kregen wij steeds vaker de vraag of Lokaal68 haar deuren ook open wilde stellen in de weekenden.
Coaches vertelden dat ze een fijne plek zochten voor in de weekenden, omdat zij regelmatig aanliepen tegen het feit dat mensen met een drukke baan het steeds lastiger vinden om door de week een tijdstip te plannen voor hun coachingssessies. Vaak werden de sessies tussen de bedrijven door even gepland, zonder dat er echt tijd was om rustig aan de sessie te beginnen. Het effect wat een goede coachingssessie kan hebben, werd door alle drukte steeds minder effectief.

Ook trainers vinden het fijn om op zaterdag een training te plannen, in verband met het steeds drukker wordende verkeer op de weg. Omdat lokaal68 prachtig centraal gelegen is in midden Nederland, komen deelnemers van heinde en ver. Ondanks dat de deelnemers op tijd vertrekken, komen zij door onvoorziene omstandigheden op de weg, te laat op hun training. Zowel voor de deelnemers zelf als voor de trainer en haar groep, zorgt dit ervoor dat het groepsproces steeds onderbroken wordt. Wat voor zowel de trainer als de deelnemers zelf niet als prettig wordt ervaren.

Vanaf oktober heeft Lokaal68 haar deuren dan ook geopend in de weekenden. En vandaag, exact op 1 oktober, zit de eerste Intervisie groep in de Opkamer.

Lokaal68 heeft, naast haar trainingszalen, hele fijne coachruimtes beschikbaar. De Binnenkamer, De Coachkamer en De Opkamer zijn heerlijke ruimtes om een coachingssessie te houden. Wanneer je aan komt rijden, voel je de rust al indalen, aldus onze gasten die voor de eerste keer bij ons komen huren. Met een prachtige groene omgeving en een heerlijke kop koffie en thee, is je training- en coachingssessie in de weekenden van succes verzekerd!

Wil je ons pand bezichtigen? Maak een afspraak.

Een zonnige, gezellige dag gewenst, een hartelijke groet Sharada.

grote zaal geschikt voor vergaderingen, trainingen en heidagen
Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search